Pensioen- en inkomensadvies voor ondernemers

Pensioen- en inkomensadvies voor ondernemers

Pensioen- en inkomensadvies voor ondernemers

Pensionering

Samen onderzoeken we je mogelijkheden om pensioeninkomen op te bouwen. Hierbij is de waarde van je bedrijf natuurlijk erg belangrijk maar ook de andere mogelijkheden worden uitgebreid besproken.

Arbeidsongeschiktheid

Een ondernemer wordt niet ziek maar…. als het toch gebeurt kan een financiële ondersteuning belangrijk zijn voor je inkomen of de continuïteit van je bedrijf. Pensioenhuys adviseert over mogelijkheden over voorzieningen bij arbeidsongeschiktheid.

Overlijden

Als je overlijdt wil je natuurlijk niet dat je partner en kinderen financieel in de problemen komen. Na een grondige analyse adviseert Pensioenhuys over voorzieningen in geval van overlijden.

Broodfonds ´De Kempische Mik´ start op 1 juli

Bijna alle zaken zijn geregeld dus kan het broodfonds starten op 1 juli aanstaande met ongeveer 40 ondernemers uit de Kempen.  Nog 10 ondernemers zich kunnen aanmelden voor deelname. Wil je meer informatie over een Broodfonds?, kijk dan op de website van de Broodfondsmakers.

Aanmelden voor Broodfonds `De Kempische Mik´ kan met een e-mail naar bestuur.de-kempische-mik@broodfonds.nl maar je kunt ook gebruik maken van het contactformulier op deze website. Een van de bestuursleden neemt dan contact op.